Byt stilen i barnrummet
Pernilla Nilsson

Ge myspölen nytt liv

[NG Baby, Emmaljunga] Vi älskar när våra produkter får leva länge. Det är det bästa betyg vi kan få. Dessutom är det smart för både plånbok och miljö. Just därför säljer vi separata överdrag till dig som vill uppdatera och förlänga livslängden på dina favoriter från NG Baby.


Vad behöver jag köpa till min bebis?

Det är många prylar som står på checklistan när du blir förälder för första gången. Ett bra tips är därför att kolla runt bland vänner och bekanta om det finns saker att ärva, eller om någon har begagnade barnsaker att sälja. Håll även utkik via lokala köp- och säljsidor eller sätt bevakning för enskilda produkter på Blocket och Tradera. 

Byt klädsel - det är både smart och miljövänligt 

Har du fyndat en äldre NG Baby produkt och vill fräscha upp den med ny textil finns skräddarsydd klädsel till tre av våra mest populära produkter; NG Baby myspöl 120 cm, skötbädd standard och sovpöl/babynest. Du väljer mellan flera dova nyanser ur vår populära linnekollektion NG Baby Mood - en kollektion i naturmaterial av 100 % lin. Det finns också prisvärda Basic överdrag i grå bomull.


Hur fixar jag till vår myspöl?

"Hjälp! Kanten på vår älskade myspöl har efter lång användning säckat ihop. Finns det något jag kan göra?"

Frågan ovan får vi på NG Baby då och då. Svaret är att det finns extra stoppning att köpa för att fylla upp en myspöl vars kant kraschat. 

Till den rörliga fyllningen utmed myspölens kant använder vi styrolitkulor. Styrolitkulor består i sin tur till stor del av luft som komprimeras vid lång användning/hårt tryck. Just därför kan du ibland behöva fylla på med mer innehåll. Detsamma gäller produkter som sittsäck, sovpöl, amnings- eller gravidkudde. Du hittar all information om vår förpackning med 40 liter refill här.

VIKTIGT: Tänk på att alltid använda innerpåsen av tyg när du fyller på med nya styrolitkulor. Att inte använda dessa innerpåsar medför en stor säkerhetsrisk.

Så gör du:  Sprätta upp sömmen på innerpåsen och fyll på med nya styrolitkulor. Innerpåse i bomull/polyester medföljer samtliga NG Baby produkter med rörlig stoppning och används innanför yttertyget/klädseln. Förslut sedan sömmen på innerpåsen noggrant. Här behöver du en symaskin. Sy flera gånger för att få en absolut säker söm. 
Vi på NG Baby värnar om miljön och vill att våra produkter ska leva länge. En produkt som får ett långt liv reducerar behovet av att köpa nytt. Det betyder mindre belastning på miljön, då det krävs en del av jordens resurser för att producera och distribuera nya varor. Sedan starten 1959 har vi på NG Baby alltid strävat efter att tillverka produkter av god kvalitet och vi använder enbart certifierade, giftfria råvaror.
We love when our products can last a long time. It is the best rating we can get. In addition, it is smart for both wallet and environment. That's why we sell separate covers to you who want to update and extend the life of your NG Baby favourites. 


/ Pernilla, NG BabyJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.